Sposób przygotowania

Twaróg zemlec,mąkę posiekac z palmą,połączyc z twarogiem i wyrobic ciasto..Rozwałkowac na placek grubości 0,5 cm.Szklanką wykrawac krążki.Jabłka obrac,pokroic na ósemki,usunąc gniazda nasienne.Na każdym krążku położyc kawałek jabka i zlepic jak pierożek.Upiec.Gotowe pierożki posypac cukrem pudrem wymieszanym z cukrem waniliowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    świetne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Chętnie bym zjadła:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    znakomite
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    super na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !