Sposób przygotowania

Jajka ubijać z cukrem mikserem, aż zbieleją (10-15 minut). Po czym dodawać powoli przesianą mąkę z proszkiem. Delikatnie wymieszać. Przelać do wysmarowanej okrągłej foremki. Piec ok.25 minut. Biszkopt ostudzić, przeciąć na 2 krążki. Śmietanę ubić na sztywno, dodać cukier puder i śmietanfixy. Połową przełożyć biszkopt. Do drugiej części śmietany dodać barwnik spożywczy i posmarować nią górę i boki torcika. Udekorować.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ładnie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    Śliczny!!!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyglada pysznie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pycha!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładny
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pożeram go wzrokiem
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pożeram go wzrokiem
  • 0
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Pięknie wygląda. Z chęcią bym trochę zjadła.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !