Sposób przygotowania

Ugotowane mięso zmielić w maszynce dodać pokrojoną w kostkę i przesmażoną cebulkę oraz posiekaną natkę. Przyprawić i wymieszać. Na środku każdego naleśnika kłaść farsz mięsny i zwijać ruloniki. Panierować w jajku i bułce tartej, a następnie smażyć na oleju na rumiano. Ja podaję jako dodatek do czerwonego barszczu.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    patusia

    Ale bym sobie zjadła takiego pasztecika, mniam ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    pychotka
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    paszteciki z moim ulubionym farszem:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    ooo... taki pasztecik do barszczyku
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    I jak tu z samego rana nie myśleć o jedzeniu:) Pyszności
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale fajne! z chęcią bym zjadła do barszczyku
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Jak z mięsem to ja bardzo się piszę, a jak z pieczarkami to mój mężuś
  • 0
    original
    Opublikowano

    krystyna330

    Wyglądają i pewnie smakują super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !