Sposób przygotowania

Mleko zagotować, rozpuścić w nim żelatynę. Połowę twarogu włożyć do miski i cały czas miksując dodać 1,5 łyżki słodzika, 1 łyżkę soku z cytryny, aromat bananowy i 150 ml lekko przestudzonego mleka z żelatyną. Wymieszaną masę przełożyć do wyłożonej folią spożywczą foremki i wstawić do lodówki. Pozostały ser zmiksować z resztą składników. Na warstwie bananowej ułożyć żurawinę, zalać ją truskawkową warstwą sera. Włożyć do lodówki na 1 - 2 godziny.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    pyszny!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !