Sposób przygotowania

Ciasto wyłożyć na blachę o średnicy ok. 20 cm. Brzegi wyłożyć dodatkową warstwą ciasta. Ciasto piec w temp. 240 stopni przez 15 min. Następnie środek wyłożyć twarożkiem, a na wierzch ułożyć plastry łososia. Posypać posiekanym koperkiem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Dla mnie bomba
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    szybko i smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo ciekawa,takiej nie próbowałam nigdy:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    coś pysznego
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    apetyczna, super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    pyszna tarta
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    rewelacyjna tarta

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !