Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i pokroić.Na patelni zeszklić obraną i pokrojoną cebulę dodać pieczarki. Chwilę podsmażyć doprawić do smaku przyprawami i odstawić aby przestygło.Wymieszać ze startym serem , jajkiem i bułką tartą.Z masy uformować kotleciki obtoczyć w bułce i usmażyć na rumiany kolor. Najlepiej smakują z surówką z kapusty pekińskiej i porem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Bardzo ciekawy przepis.
  • 1
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    też mi się podoba :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    apetyczne danie
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowicie się zapowiadają ,muszę takie zrobić
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    Dziękuję za odwiedzenie mojej strony z przepisami ;-) ,pozdrawiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    smacznie brzmi
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    mniam mniam
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    ale fajne, będę musiała zrobić takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !