Sposób przygotowania

Młodą kapustę umyć,poszatkować i posolić,włożyć do garnka,zalać wodą,gotować ,aż woda odparuje. Cebulę kiełbasę,pieczarki kroimy w kostkę,wszystkie składniki kolejno podsmażamy,tak by pieczarki całkowicie nie odparowały,dodajemy do kapusty.Wlewamy sos słodko-kwaśny,przyprawiamy i jeszcze chwilę gotujemy.
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    smakowity
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Ciekawy pomysł:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    fajny:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    naprawdę szybkie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    fajny pomysl
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam bigos, nigdy nie dodawałam do niego pieczarek, zawsze suszone grzyby ale jadłam z pieczarkami i też jest bardzo smaczny :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    rewelacyjny jest
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !