Sposób przygotowania

Rybę umyć, osuszyć i skropić sokiem z cytryny. Czosnek obrać, przez praskę przecisnąć na rybę. Doprawić ją solą i pieprzem, smażyć na maśle około 5 minut z każdej strony. Zioła posiekać, poddusić na oleju, doprawić solą i pieprzem. Wino wlać, gotować na małym ogniu około 5 minut. Dodać topiony serek, rozpuścić i sos jeszcze raz doprawić. Warzywa ugotować w osolonej wodzie, odcedzić. Podać z rybą, sosem i np. z ziemniakami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię łososia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !