Sposób przygotowania

Młode listki szczawiu bez ogonków i kilka środkowych listków sałaty porwanej na kawałki solimy w miseczce. Po 5 minutach dodajemy plasterki ogórka i cebuli oraz kawałki papryki . Z oliwy, octu i przypraw robimy sos winegret, polewamy i mieszamy.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    Do głowy by mi nie przyszło żeby zrobić takie danie,z użyciem szpinaku owszem robię sałatkę ale szczaw? ciekawe - wygląda bardzo ładnie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie szczaw,pycha !
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    szczaw do tej pory tylko w zupie wykorzystywałem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !