Sposób przygotowania

Okragłą blaszkę wyłożyć folią i poukładac na niej biszkopty.
3 galaretki i 3 łyżeczki żelatyny rozpuścić w 3 szklanka wrzatku mieszając w jednej misce.
Zimne mleko ubić ze Śnieżką, a na koniec wlać ostudzone galaretki. Powastałą masę dokładnie wymieszać i wylać na blaszkę. Jak już masa stężeje, udekorować torcik owocami i całość zalać wystudzoną ostatnią z galaretek też rozpuszczoną w szklance wrządku. Ciasto schłodzić w lodówce.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    piękny i pewnie przepyszny:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    śliczny, aż szkoda go kroić
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pychota!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Cudnie udekorowany!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    ale cudny
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    fajny torcik
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    p8230976
    Opublikowano

    monika141

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    przepyszny musi byc

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !