Sposób przygotowania

Kurki myjemy i osączamy. Cebulę obieramy i drobno siekamy i dusimy 10 minut na oleju.Filety mujemy, kroimy na 8 kotletów i rozbijamy. Opruszamy solą i pieprzem. Na każdym płacie układamy plaster sera i lżkę farszu z kurek i cebuli. Zwijamy i spinamy wykałaczkami. Panierujemy w rozkłusonym jajku i bułce. Smażymy z obu stron na złoty kolor. Osączamy z tłuszczu. Podajemy z ziemniakami lub frytkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super cudeńko
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Oryginalny pomysł, ale danie wydaje się smakowite.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !