Sposób przygotowania

Polędwicę opruszyć solą, pieprzem oraz mąką. Na patelni rozgrzać olej i podsmażyć polędwicę ze wszystkich stron. Polędwicę wstawić do piekarnia nagrzanego do temp. 210 stopni i piec przez ok. 15 min. polewając wytwarzającym się sosem. Polędwicę pokroić na grube plastry. Do wytworzonego sosu dodać masło oraz koncentrat pomidorowy, przyprawić do smaku chili, wymieszać i polać polędwicę.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Fajny sposób na pyszne miesko
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    uwielbiam;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    smaczne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dobre mięsko...
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    interesujące
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne i delikatne miesko
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pyszne miesko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !