Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kompot rabarbarowy na zimę

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rabarbar
woda

Przepis i sposób przygotowania na: kompot rabarbarowy na zimę

rabarbar oczyścić pokroić na kawałki i umyć wkładać do umytych słoi wlać wodę do 3/4 słoja i szczelnie zamknąć pokrywkę pasteryzować od zagotowania się wody ok 5min.zimą wylewam do rondelka dodaję przegotowaną wodę i słodzę cukrem do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 26.04.2012 23:13
super!
Monika193
Monika193 04.11.2011 16:25
super kompot
Angelika10 08.10.2011 23:56
pycha
Ewelina38 09.07.2011 23:48
super, też taki robię i zawsze jako pierwszy znika z półek :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak