Sposób przygotowania

Najpierw wstawić mięsko, potem dodajemy marchewkę pokrojoną w kostkę a drugą zetrzeć na tartce .Gotujemy do miękkości. Gdy już mięsko będzie miękkie to wsypujemy ryż i natkę . Doprawiamy do smaku. Gotujemy jeszcze 20 minut.

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    domowe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    amorzenek

    lubię to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię zasmażane zupy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !