Sposób przygotowania

Ziemniaki pokroić w plasterki. Cebulę obrać i pokroić w pół plasterki. Na rozgrzanym tłuszczu podsmażyć cebulkę na lekko złoty kolorek dodać ziemniaki, posypać tymiankiem i podsmażać aż się trochę przyrumienią.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Mój mąż byłby zachwycony. Bardzo lubi podsmażane ziemniaki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    bardzo fajne zdjęcie, ładnie podane :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetyczne
  • 0
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    bardzo apetyczne
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    są super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pieknie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Oooo fajny pomysł i cebulka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !