Sposób przygotowania

Jajka ubić z cukrem, dodać mąkę delikatnie połączyć z jajkami. Na koniec dodać olej, proszek do pieczenia i kilka kropli aromatu śmietankowego. Ciasto wylać do formy posypać jagodami.
Piec do 40 min w temp. 150st. Po upieczeniu posypać cukrem pudrem.
Posypałam ciasto przed pieczeniem kruszonką, ale mało spełniła swoją rolę, prawie cała utopiła mi się w cieście. Ciasto nawet z topielcami było smaczne.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    wygląda smacznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Nawet bardzo smacznie, a ten zapach ciasta drożdżowego... mmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !