Sposób przygotowania

Cukier topimy w rondelku na złotą płynną masę.Porcje nabieramy łyżką i cieniutkimi stróżkami przelewamy na arkusz folii aluminiowej wysmarowanej oliwą.Gdy karmel zastygnie,delikatnie podważamy gotowe ozdoby i przekładamy na deser.Gotowe:)

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    to mi się przyda:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Też tak robię. Bardzo ładna i do tego smaczna dekoracja.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    fajny pomysł
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ale pomysł....
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    wypróbuję na pewno:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    bardzo ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !