Sposób przygotowania

Ciasto:mleko,wodę,1jajko,cukier,szczyptę soli miksuj,wsypując tyle mąki,by wyszło gładkie ciasto.Usmaż naleśniki na oleju.Nadzienie:szpinak rozmroź,podgrzewając na patelni.Dodaj drobno pokrojony boczek,podsmaż.Dodaj posiekany czosnek,przypraw,wymieszaj.Ostudź.Jajka na twardo i szczypiorek posiekaj.Dodaj ser i surowe jajko,połącz.Dodaj szpinak,wymieszaj,przypraw.Nadzienie:rozsmaruj na naleśnikach,zwiń w rulonik.Usmaż na oleju.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pychota
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !