Sposób przygotowania

mortadelę ok 1 cm plastry panierujemy. W roząconym jajku z solą i pieprzem. Mortadelę panierujemy w jajku i bułce. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Często robię- super sprawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    też robię...zwłaszcza jak trzeba coś zrobić szybko :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    jaka ladna panierka...
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja bardzo lubie takiego kotlecika zjesc
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pyszności ...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !