Sposób przygotowania

Filety z ryby po umyciu i osuszeniu, posypujemy przyprawą do ryb. Po 15 min zaczynamy smażyć na patelni teflonowej z odrobiną oliwy z oliwek. Pół kostki bulionowej rozpuszczamy w ok 200 ml wody, po chwili gotowania dodajemy koncentrat pomidorowy, doprawiamy według uznania solą i pieprzem. Możemy gotować do czasu uzyskania pożądanej konsystencji. Pod koniec smażenia dodajemy sos pomidorowy do ryby. Razem smażymy przez 2-3 minuty.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Yvonne

    rzeczywiście błyskawiczny :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    uwielbiam takie rybki :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    super pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    emeslive

    Doskonały pomysł, wygląda smakowicie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna rybka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszna rybka:)
  • 3
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    apetyczne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze takiego nie jadłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    pyszna rybka:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    rewelacyjne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !