Sposób przygotowania

Wszystkie składniki bez marmolady wymieszac ,wyrobic ciasto.Wstawic do lodówki na 12 godzin.Schłodzone ciasto rozwałkowac trochę grubiej niż na pierogi,wyciąc kwadraty lub romby ,na środku każdego położyc trochę marmolady.Założyc brzegi.Upiec.Cukier puder i cukier waniliowy przesiac ,dodac mleko,ucierac aż do uzyskania gładkiej masy. Ciasteczka udekorowa lukrem zaraz po upieczeniu.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    faktycznie pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pomysłowe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Muszą być smaczne:)
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !