Sposób przygotowania

Gruszkę kroimy na około 2 cm plastry i grillujemy z obu stron. 3 plastry układamy na talerzyku , jeden na drugim. Na brzegu każdej gruszki nakładamy po pół łyżeczki żurawiny i posypujemy płatkami migdałowymi. Całość posypujemy cukrem pudrem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    pięknie wygląda:) A czy używasz patelnię grillową? Jeśli tak, jakiej firmy polecasz?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ładnie podane a smaki w sam raz dla mnie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    wygląda super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    magdalena63

    bardzo ogrinalne
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super wygląda
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !