Sposób przygotowania

Rozmrożone truskawki zmiksować dodając do smaku cukier.
Biszkopty zmiksować rozdrabniaczem lub mocno pokruszyć.
Śmietanę wymieszać z odrobiną cukru.
Na dno pucharków wsypać czubatą łyżkę biszkoptów, następnie po trzy łyżki musu truskawkowego a na koniec 1 łyżkę śmietany.
Kłaść warstwy na przemian do wyczerpania składników, na wierzchu powinna znajdować się śmietana.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    szkoda, że trzeba czekać na truskawki
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniały
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    dziś robiłam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !