Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka marynowana z rzeżuchą
2. Marchewkę oraz kalarepkę obierz, grubo zetrzyj. Dodaj do kapusty.
3. Surówkę przypraw solą, pieprzem i cukrem. Posyp rzeżuchą. Podawaj np z drobiem.
kapusta młoda | 40 dag |
cebula | 1 szt |
bulion warzywny | 1/4 szkl |
olej rzepakowy | 4 łyżki |
ocet | 3 łyżki |
kalarepka młoda | 1 szt |
marchewka | 1 szt |
rzeżucha | 1 op |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cukier | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: