Sposób przygotowania

Ciasto francuskie rozmrozić,pokroić na kwadraty.Każdy kwadrat naciąć lekko nożem po przekątnej.Na środek każdego nałożyć 1/2 łyżeczki marmolady lub innego nadzienia.Rogi zaginać do środka jak przy wiatraczkach.Piec 15-20 minut w 200 stopniach.Gotowe można posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ojej ....brak słow....
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    urocze:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    i takie szybkie do zrobienia:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo prosto,szybko, dużo i smacznie:)Polecam.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    szybko znikają z talerza
  • 0
    original
    Opublikowano

    maryśka

    świetne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    piękne i na pewno smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    fajne
  • 2
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ekstra wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    sliczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ale fajne :) na pewno by mi smakowały :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    apetyczne wiatraczki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    ślicznie wyszły
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    ale łądne kształty
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ale słodkości
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Śliczne i pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !