Sposób przygotowania

Liście szpinaku dokładnie umyć. W każdej piersi nacinamy nożem otwór, aby utworzyło kieszeń i wkładamy do niej plasterek sera i 10 liści szpinaku, zamykamy kieszeń wykałaczką. Posypujemy przyprawami. Obtaczamy każdą pierś w jajku i bułce tartej i smażymy na oleju na złoty kolor

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    ciekawa propozycja
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Pyszne,już je próbowałam.
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajny pomysł na smaczne jedzonko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    zjadłabym taką roladkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !