Sposób przygotowania

Szynkę konserwową i cebulę pokroić w plastry, podsmażyć na rumiano na 1 łyżce oleju, położyć 6 plastrów sera żółtego, wylać dobrze rozbite jajka (podczas ubijania wtłoczyć dużo powietrza) na rozgrzana patelnię i czekać do ścięcia jajecznej masy. Doprawić solą i pieprzem, przykryć pokrywką, aby masa na powierzchni się ścięła. Wyłożyć na talerz.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    bejciu24

    lubię takie smakołyki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    pawel6

    smacznie się prezentuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    pyszności
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczna kompozycja smaków

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !