Sposób przygotowania

Ugotować wywar mięsny, dodać pokrojoną drobno botwinkę (buraczki i łodyżki - bez liści), pokrojoną drobno marchewkę i ziemniaki. Gdy wszystko będzie miękkie dodać barszcz z paczki, przyprawić do smaku, zaciągnąć śmietaną lub mlekiem z mąką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    niach niach :P dziś mam zamiar zrobić XD
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    cudo nie zupa
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    uwielbiam taka zupe! :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Smakowita :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !