Sposób przygotowania

Makę przesiać do miski, miód rozpuścić w mikrofali, wlać do maki, dodać cukier, sodę i przyprawę do pierników. Dodać masło i jajko, wymieszać, zagnieść ciasto. Następnie wykrawać kształty, układać na papierze do pieczenia smarować białkiem i ozdabiać płatkami migdałowymi, może być też ziarno słonecznika, perełki cukrowe - według fantazji. Pyszne. Przechowywać jak pienriki w blaszanym pudełku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Bartolomeo

    zjadlbym
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !