Sposób przygotowania

Zagnieść z podanych składników ciasto i schłodzić. Na maszynkę do mięsa założyć specjalną wkładkę do ciastek i formować ciasteczka, można też wycinać zwykłymi foremkami. Układać na natłuszczoną blachę, piec 10-15 min na złoty kolor.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    nie mam takiej nakładki do maszynki, ale jeśli je jakoś wykroję foremkami to chyba nie stracą zbyt wiele na smaku?
  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Są tak samo smaczne wycinane foremkami jak i z maszynki.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna146

    smacznie wyglądają
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Tomasz17

    ciekawy przepis i smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    mari

    fajne:
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    pewnie smaczne bo jest nutella
  • 2
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    pewnie smaczne bo jest nutella
  • 0
    dscn5893
    Opublikowano

    bietka

    robię takie ciastka maszynkowe, ale z kremem czekoladowym jeszcze nie robiłam , musze spróbować :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !