Sposób przygotowania

Wołowe mięso, najlepiej z polędwicy, posiekać bardzo drobno. Osobno posiekać wyżyłowany tłuszcz, wymieszać dokładnie z mięsem, dodać pieprz, sól i majeranek do smaku oraz sparzoną w rosole cebulę, utartą na tarce.

Komentarze

  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    lubie to
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela7

    muszę zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super, fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina69

    chętnie go wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !