Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z białej fasoli, pomidorów i tuńczyka

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 0,5 piszkai
pomidory 2 sztuki
cebula 0,5 sztuki
zielenina 2 łyżki
sok z cytryny 1 łyżka
oliwa 1 łyżka
sól, pieprz do smaku
biała fasola 1 konserwowa

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z białej fasoli, pomidorów i tuńczyka

Do miseczki wrzucamy odsączona fasolę i tuńczyka, dodajemy pokrojoną w małą kosteczkę cebulę, w paski pomidory, posiekaną zieleninę (u mnie pietruszka i bazylia), skrapiamy cytryną i oliwą, delikatnie mieszamy - sałatka gotowa. Podawać zaraz po przyrządzeniu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnik 30.08.2011 16:42
ciekawe
halinka1011 03.05.2011 10:42
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak