Sposób przygotowania

Masło utrzeć na puszystą masę ,dodając cukier puder i jajka.Następnie dodać kokos i zmielone lub bardzo drobno posiekane migdały.Dobrze wymieszać.Schłodzić w lodówce ok. 1 godziny.Dodać pokruszone bardzo drobno herbatniki i wymieszać.Z masy uformować kulki wielkości orzecha i do środka włożyć po 1 orzechu laskowym.Każdą kulkę obtoczyć w kokosowych wiórkach.Przed podaniem dobrze schłodzić.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    ale słodko
  • 4
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    muszę kiedyś zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    pychotki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    mniam, mniam .....
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Justa32

    bardzo apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    cuuuudowe!! :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    smaczny pomysl
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smakowite kuleczki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    bombowy deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !