Sposób przygotowania

Wszystkie składniki (oprócz jabłek, cynamonu) posiekać nożem i wyrobić ciasto. Wstawić do lodówki. Jabłka zetrzeć na tarce. Posłodzić, i dodać trochę cynamonu. Ciasto podzielić na dwie części. Pierwszą część ciasta wyłożyć na dno blachy, położyć odciśnięte jabłka, a na wierzch drugą cześć ciasta rozwałkować. Piec ok. godziny w 180 st. Przed podaniem posypać cukrem pudrem/

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    xxmarzaxx

    tytuł nie zachęca, ale może być dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    ciekawa
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maciek7

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !