Sposób przygotowania

Makę przesiac z proszkiem do pieczenia i szcyptą soli. Sodę wymieszać z mlekiem. Letnią margarynę utrzeć z cukrem i cukrem waniliowym na krem, następnie nadal ucierając, dodawać po jednym jajku oraz po łyżce mąki z dodatkami i mleko z sodą. Banany obrać i dokładnie rozgnieść widelcem, skrapiając sokiem z cytryny. Połączyć z ciastem i dobrze wymieszać. Formę keksową natłuścić, przełożyć ciasto i wstawić na 40 min. do nagrzanego piekarnika (180 stopni).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    eli82

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !