Sposób przygotowania

Marchew pietruszkę i pora pokroić dowolnie (ja pokroiłam w talarki),fasolkę też pokroić, ugotować na bulionie. Przygotować lane ciasto z jaj i maki. Gdy warzywa będą miękkie zalać zupę lanym ciastem. Czosnek pokroić w cienkie talarki. Gdy zupa zagotuje się z lanym ciastem, wyłączyć gaz, wrzucic czosnek, koperek i szczypiorek i doprawić pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    też czasem podobnie przyrządzam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    maryśka

    Super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    czasem robię podobnie....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknbozka

    dobra zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !