Sposób przygotowania

Przekrój ananasa wzdłuż na ćwiartki, wytnij twardy rdzeń (liście pozostaw). Masło stop, posmaruj nim ananasa, posyp cukrem. Liście zawiń w folię aluminiową (aby się nie spaliły) Ćwiartki ananasa ułóż na rozgrzanym grillu. Piecz 10 min. Posyp wiórkami kokosowymi i piecz jeszcze 5-10 min. Polej likierem kokosowym. Natychmiast podawaj.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    apetyczne !!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    na pewno smaczny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !