Sposób przygotowania

Przygotuj sos: Kolendrę zmiksuj z oliwą, czosnkiem i orzeszkami pinii, dopraw solą i pieprzem. Dodaj starty ser i wymieszaj.
Marchewkę i cukinię pokrój w cienkie, ale szerokie wstążki.
Makaron ugotuj w osolonej wodzie o 2 minuty krócej, niż podano na opakowaniu, dołóż warzywa i razem gotuj jeszcze 2 minuty. Wszystko odcedź i z powrotem włóż do garnka. Wlej sos i, mieszając, szybko podgrzej na dużym ogniu. Jeśli trzeba, dopraw solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    smaczny obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To musi być pyszne :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !