Sposób przygotowania

Pomarańcze sparzyć wrzątkiem. Skórkę zetrzeć. Sok wycisnąć. Połowę cukru rozmieszać z połową szklanki wody, zagotować, dodać sok z cytryny oraz sok z pomarańczy.
Żółtka utrzeć z pozostałym cukrem, dodać skórkę z pomarańczy. Umieścić nad parą, dalej ubijać, dodać syrop pomarańczowy. Ubijać kilka minut.

SMACZNEGO !!!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Madziela

    niesamowity

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !