Sposób przygotowania

kilka plastrów schabu rozbijamy, nacieramy pieprzem i solą. panierujemy w rozbełtanym jajku, mące, ponownie jajku i bułce tartej. smażymy na złoty kolor

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    tradycyjny schabowy zawsze najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    lubię :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    uwielbiam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię taki obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !