Składniki:
drożdże | 2 dag |
cukier | 6 dag |
mąka | 40-45 dag |
mleko ciepłe | 200 ml |
stopione masło | 8 dag |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier waniliowy | 1 czubata łyżka |
skórka cytrynowa z | 1 sztuki |
sól | |
powidła śliwkowe | 30 dag |
drożdże | 2 dag |
cukier | 6 dag |
mąka | 40-45 dag |
mleko ciepłe | 200 ml |
stopione masło | 8 dag |
żółtko jajek | 2 sztuki |
cukier waniliowy | 1 czubata łyżka |
skórka cytrynowa z | 1 sztuki |
sól | |
powidła śliwkowe | 30 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: