Sposób przygotowania

Margarynę, cukier, wodę i kakao zagotować i wystudzić, dodać żółtka i mąkę, oraz 3 łyżeczki proszku do pieczenia. Następnie dodać pianę ubitą z białek. Piec 40 min. Po ostudzeniu przekroić i przełożyć masą wykonaną z 0,75 l. kremówki ubitej na sztywno dodać 0,5 kg. sera i 2 galaretki cytrynowe tężejące (rozpuszczone w połowie potrzebnej wody).

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawe połączenie...
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    ciekawe połączenie...
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    taki piernik jest smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !