Sposób przygotowania

Jedną cebulę i czosnek posiekaj, Wymieszaj z sosem sojowym, 2 łyżkami oliwy, octem i szczyptą cukru. Pieczarki oczyść odetnij trzonki, kapelusze skrop marynatą. Odstaw na 20 min. Pozostałe cebule obierz,pokrój w piórka, boczek w małą kostkę. Podsmaż razem z posiekanymi trzonkami i cebulą na oliwie. wymieszaj ze szczypiorkiem przypraw. Napełnij pieczarki i grilluj ok 10 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    pieczarki są pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    fajne:)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    bardzo lubię takie pieczareczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !