Sposób przygotowania

Filety z kurczaka i papryki pokroić w dość dużą kostkę. Nabijać naprzemiennie na patyki razem z pokrojoną wcześniej cebulą. Posypać przyprawą do grilla. Szaszłyki będą gotowe, gdy mięso przestanie byc surowe.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    kolorowe i pyszne :)))
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pyszne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    cudne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Bardzo lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    wypróbuję takie
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    lubię szaszłyki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    świetne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !