Sposób przygotowania

Marchewkę,pietruszkę i ziemniaki obrać, włożyć do garnka razem z listkiem i zielem,zalać wodą,ok 1 litra.Gotować. Szczaw posiekać bez ogonków,dać na patelnię z łyżką masła i przysmażyć. Dodać do garnka. Doprawić,dodać posiekany czosnek i gotować. Pod koniec doprawić śmietaną i zmiksować. Ryż ugotować osobno,dodać dozupy,posypać koperkiem.Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    jaka ładna
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    nigdy nie jadłam, ale apetycznie wygląda:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    z ryzem nie jadlam
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    lipka02

    ale świetna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z ryżem nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !