Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka w panierce
Natomiast mięso zanurzamy w jajku roztrzepanym z Kucharkiem a potem obtaczamy w bułce tartej. Następnie wkładamy mięso na rozgrzany olej, smażymy na złoty kolor i gotowe. SMACZNEGO :)
żeberka wieprzowe | 1 kg |
sól | do smaku |
Kucharek przyprawa do potraw | do smaku |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Przyprawa do żeberek z miodem Prymat | do smaku |
olej do smażenia | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do panierowania |
kostka rosołowa | 1 szt |
jajko | 2 do panierowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: