Sposób przygotowania

Ugotowane ziemniaki w mundurkach obieramy i rozdrabniamy widelcem. Wrzucamy na patelnię z oliwą i smażymy na średnim ogniu do pierwszych oznak rumienienia. Następnie dodajemy szynkę i smażymy mieszając, aż całość ładnie się zarumieni. Na końcu dodajemy jajka i energicznie mieszamy. Posypujemy solą do smaku, ziołami prowansalskimi i trzymamy na ogniu aż białko się zetnie. Na końcu jeszcze posypujemy plasterkami czosnku chili i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halinka1011

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    jajka w kuchni, pod każdą postacią, poprosze porcyjke;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Janek1

    lubie jajka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    och! niezłe :)))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    bosko wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    to jest naprawdę extra jedzonko
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    fajne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Ale? mi w brzuchu burczy....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !