Sposób przygotowania

Mięso natrzeć sokiem z cytryny, solą, pieprzem i ziołami prowansalskimi. Zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki przynajmniej na godzinę. Pieczarki oczyścić, skropić obficie sokiem z cytryny, wymieszać i odstawić na 15-20 minut. Na szpadki nadziewać na przemian kawałki mięsa i pieczarki, na każdej szpadce powi­nien znaleźć się też listek laurowy. Piec na rozgrzanym ruszcie 10-15 minut, kilkakrot­nie obracając.Smacznego!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyśmienite
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    fajne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !