Sposób przygotowania

pieczemy biszkopt z 4 jaj lub kupujemy gotowy - cienki. Za pomocą szklanki i literatki wycinamy krążki. Budyń gotujemy na mleku i odstawiamy do czasu aż wystygnie, a następnie miksujemy z masłem i cukrem pudrem - gotowym kremem smarujemy biszkoptowe krążki, na środku każdego z nich układamy rodzynki. Czekolade rozpuszczamy z dodatkiem ok 2-3 lyżek mleka i polewamy nią nasze \'babeczki\'

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    wyglądają smakowicie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !