Sposób przygotowania

Brzoskwinie kroimy w kostkę albo w cząstki, tortownicę wysmarować masłem i kładziemy do tortownicy skropić sokiem z cytryny, masło rozpuścić i wystudzić , mąkę połączyć z wiórkami i cukrem , do mieszaniny dodać jajko i wlać masło, wyrobić i rozkruszyć na brzoskwiniach i piec 25 minut w 180 st.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pewnie nieźle smakowało

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !